Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Het Groeneveld

Algemene voorwaarden Het Groeneveld te Oudkarspel

Omdat wij met veel liefde en passie onze b&b hebben opgebouwd hebben wij deze algemene voorwaarden opgesteld. Hierin geven wij aan hoe wij graag willen dat u met onze b&b Het Groeneveld en de inventaris omgaat.

 De algemene voorwaarden zijn van kracht vanaf het moment van reservering tot en met het einde verblijf. Wij vragen u zich aan onderstaande te houden en wensen u een fijn verblijf toe.

–  Wij vragen u bij (tussentijds) vertrek de tuinkussens  binnen te leggen.

–  Koelkast, vriezer en combimagnetron worden door de huurder netjes en leeg geruimd achtergelaten.

–  Gebruik van water en elektra is weliswaar inclusief maar wij verzoeken u hier  spaarzaam mee om te gaan.

–  Wilt u eraan denken dat als u de b&b het Groeneveld tussentijds of bij vertrek  verlaat, deuren en ramen te sluiten.

–  Roken in de b&b is niet toegestaan.                 

–  Huisdieren zijn niet toegestaan.                                                     

–  U logeert in een landelijke omgeving. Wij vragen u vriendelijk de nachtrust met name tussen 22.00 uur en 7.00 uur te respecteren.

–  Dameshygiëne in de daarvoor bestemde afvalemmer op douche/toilet.

–  Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de woning. Als er schade is geconstateerd of ontstaan tijdens je verblijf, horen wij het graag. Dan kunnen wij dit (samen) oplossen

–  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor ongevallen in en buiten de b&b. De huurder is aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan de b&b, de tuin en de inrichting (binnen en buiten), als dit het gevolg is van handelen of nalatigheid van uzelf. De eigenaar is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers.

– Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur tot 20:00 uur inchecken en op de dag van vertrek dient het verblijf om 10:00 uur vrij te zijn. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

–  Als gast ontvangt u een sleutel van de b&b. Deze levert u weer in bij vertrek of hangt u terug in de sleutelkluis. U bent zelf verantwoordelijk voor het correct afsluiten van de toegangsdeuren. Verlies van de sleutel is voor kosten van de huurder en zal bij uitchecken contant of via telebankieren door u voldaan moeten worden. 

 –  De huurovereenkomst kan na boeking via de website van het Groeneveld of Booking.com worden aangegaan. Na ontvangst van uw reserveringsverzoek sturen wij u een bevestiging (mits de b&b beschikbaar is) en is de reservering definitief. Op onze reserveringsbevestigingen wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden. 

–  De verblijfskosten dienen via bancontact, Giropay, ideal of via telebankieren te worden voldaan voor aankomst van uw verblijf.

–  De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag de toegang tot b&b het Groeneveld ontzeggen zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten. 

–  De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen. 

 Annuleringsvoorwaarden:

–    Bij annuleringen tot 6 weken voor aankomst van de gereserveerde datum kunt u kosteloos annuleren (u betaald wel de €15 euro administratiekosten)

  • Bij 4 weken voor aankomst van de gereserveerde datum bent u de 50% van de kosten van het verblijf kwijt. (u betaald wel de €15 euro administratiekosten)
  • Bij 2 weken of korter voor aankomst bent u 100% van de kosten van uw verblijf kwijt. (u betaald wel de €15 euro administratiekosten).

!! Let op boekingen via Booking.com hebben hun eigen annuleringsvoorwaarden !!

Download de algemene voorwaarden